16 октября 2016

Экономте на опаленні разом з SUPERTERMYK 700

Экономте на опаленні  разом з SUPERTERMYK 700

ІСТОРІЯ СТВОРЕННЯ SUPERTERMYK 700

Діяльність нашої компанії у сфері камінного опалення розпочалась у 2008 році з тісної співпраці з торговою маркою “MIYKAMIN”. Одним з перших завдань фахівців компанії було створення камінних камер з функцією акумуляції та  транспортування тепла з виділенням інфрачервоного  випромінювання, при будівництві яких використовуються тільки екологічно чисті матеріали. 

26 листопада 2012 року наша компанія отримала патент на суміш для виробництва акумулюючих матеріалів для монтажу камінів та печей, запустивши в виробництво пілотний проект по створенню  SUPERTERMYK 700.  За період тестування було використано більше 3000 м.кв.  матеріалу, змонтованого під ретельним наглядом наших спеціалістів. Базуючись на результатах досліджень, а також позитивних відгуках клієнтів та монтажних бригад, було прийняте рішення запустити  повноцінне виробництво на території нашої країни. 

Всі технології  та рецептура належать вітчизняній компанії "DIGOS GROUP", яка є єдиним автором даного продукту на території СНД .

В 2014 році було прийнято рішення про виведення продукту на ринок та створення мережі представництв, де б спеціалісти могли  навчитись  усім тонкощам монтажу за допомогою унікального  матеріалу SUPERTERMYK 700. 

Ми не зупинилися на досягнутому, тому наші фахівці щодня працюють над створенням нових та більш досконалих модулів, завдяки яким вдалось вивести будівництво камінів на якісно новий рівень, в той же час відкривши майже необмежені можливості для втілення дизайнерських задумок. 

Серед переваг SUPERTERMYK 700 слід відмітити:

Екологічність матеріалу, який при нагріванні не виділяє запах,

Підвищенні звукоізоляційні властивості,

Відсутність пилу (не намагнічує пил, що дає можливість без зайвих проблем підтримувати чистоту камінної камери),

Простота та економічність монтажу завдяки модулям різної конфігурації та розміру.  Залишки матеріалу підходять для подальшого використання,

Не пошкоджується гризунами завдяки наявності у складі дрібних  керамічних гранул.

SUPERTERMYK  700 – унікальний матеріал, завдяки якому вдалося забезпечити додатковий обігрів оселі за рахунок виділення назовні залишкового тепла з камери, що досі було неможливим. В результаті економї на опаленні окупність камінної камери становить всього ОДИН рік! Через рік користування каміном  на основі SUPERTERMYK 700 ви починаєте заробляти! 

Серед додаткових переваг використання SUPERTERMYK 700 для будівництва каміна слід назвати можливість монтажу телевізора на камінну камеру (товщина за  телевізором має складати 100 мм).  

ТЕХНІЧНІ ХАРАКТЕРИСТИКИ : 

- Робоча температура -  700 градусів; 

- Максимальна температура -  1100 градусів; 

- Клас А 1 - негорючий;  

- Питома вага - 850 кг на метр кубічний, що дає можливість монтажу на  дерев'яних перекриттях; 

- Вологостійкість - 1 % . Впливає на морозостійкість матеріалу  та полегшує  монтажні роботи. Не вбирає воду і не висушує місце зклеювання;   

- Твердість - 85 кг на см. куб - аналогічний з твердістю стінової  цегли марки М85;

- Морозостійкість; 

- Не підлягає обов'язковій сертифікації.

СКЛАД ТА СТРУКТУРА: 

- мінерально-композитний камінь на основі кераміки;   

- 70% - кераміка (гранули спечені при 1200 градусах);  

- 20%- інші домішки; 

- 10% - повітря.  

 - SUPERTERMYK 700 - це унікальна авторська розробка, яка на  даний час не має аналогів на  території СНД та Єврозони.  

МОНТАЖ

Завдяки ретельно продуманій конфігурації та розмірам модулів, монтаж камінної камери на основі SUPERTERMYK 700 – максимально простий та швидкий, не потребує використання спеціальних інструментів. Все, що вам знадобиться - киянка, відро,  шпатель, рівень, кутник, кутомір, вода, клей високої пластичності (аналог клею для теплої підлоги), армуюча сітка,  плиткоріз електричний або "болгарка" з кругом відрізним по  каменю. 

АКУМУЛЯЦІЯ ТА ТЕПЛОПРОВІДНІСТЬ:  

При використанні монтажних ізолюючих матеріалів, температура  в  камінній камері піднімається до 300 градусів.  Температура в камері, створеній із SUPERTERMYK 700 досягає 170  градусів.

За розрахунком 300-170=130 ( t1-t2=t3), де t3 - це та  дельта, яку SUPERTERMYK 700 вбирає в себе та віддає у вигляді  інфрачервоної енергії за межі камінної конструкції. 

В результаті – відбувається обігрів предметів, а не повітря. Завдяки керамічним гранулам у складі продукту (70% від всього складу), відбувається  швидке вбирання тепла (аналогія з губкою) та транспортування  його назовні.

Під час роботи опалювального приладу, зовнішня камера  нагрівається до температури 40 ~80 гр.с в залежності від розмірів  конструкції (чим менша, тим сильніше нагрівається). Наприклад,  камін класу "кантрі стандарт" з конусом на 7 м.кв прогрівається  при номінальному режимі від 40 до 65 градусів, що в перекладі на кВт дає нам ~ 0,5 кв з 1м.кв SUPERTERMYK 700.  Завдяки розвантаженню камери від залишкового тепла, яке не  встигає виділятися назовні через камінні решітки (а це ~ 350м.куб  при висоті стелі 2,6м), відбувається запобігання перегріву камінного  приладу та підвищується гарантійний термін експлуатації топки і, що  не менш важливо, ККД апарату. В результаті зменшується температура продуктів згорання на виході з димаря і завдяки цьому покращується стан внутрішньої  частини димарної шахти та, що суттєво, мінімалізуються викиди в  атмосферу, при високому показнику ККД топки. 

100%-ва твердість матеріалу набувається впродовж 5 років. Товщина SUPERTERMYK 700 – яка складає 100мм, робить його  ізоляційним.   

ПЕРЕВАГИ НАД ІСНУЮЧИМИ МАТЕРІАЛАМИ:  

БАЗАЛЬТОВА ВАТА: При створенні матеріалу використовується фенолформальдегідна смола, яка є  зв'язуючим матеріалом для базальтових волокон. При температурі 220 градусів Цельсія даний матеріал виділяє фенол формальдегід , випари якого є токсичними для людини та призводять до захворювання дихальних шляхів,  пошкодження шкіри та алергії. При  випаровуванні утворюється їдкий білий дим зі специфічним  запахом, відчувається дискомфорт в носовій та ротовій порожнині.  При роботі з матеріалом, в повітрі та на відкритих частинах тіла осідають базальтові волокна, які викликають пошкодження шкіри  та алергічну реакцію. Відбувається забруднення приміщення (одяг,  предмети інтер'єру). Даний матеріал не підходить для втілення складних дизайнерських задумок. 

ЦЕГЛА: висока питома вага, довгий час монтажу, обмеження  конструкції лише кількома формами - прямими та з мінімальним  нахилом. Також при монтажах з цегли обов'язкове використання  металу. Згодом він призводить до розтріскування конструкції та  може стати причиною витоку гарячого повітря в пожежонебезпечні  місця.  

ГАЗОПІНОБЕТОН: при високій температурі, знаходячись навколо  топки, руйнується. Не призначений для монтажу камінів.  

МАГНЕЗИТОВІ ПЛИТИ: не призначені для монтажу камінів.

ГІПСОКАРТОН: не призначений для монтажу камінів.   

НЕРЖАВІЮЧИЙ ТА ОЦИНКОВАНИЙ ЛИСТ : піднімає температуру в  камінній камері, що призводить до перегріву апарату та  скорочення терміну експлуатації. Не призначений для монтажу  камінів.   

КАЛЬЦІЙКРЕМНІЄВІ ,КАЛЬЦІЙМАГНЕЗИТОВІ ТА СИЛІКАТНІ  ПЛИТИ: ізоляційний матеріал , який не пропускає тепло назовні.  Крихкий. Обов'язкове використання додаткових матеріалів, таких  як металеві профілі. Обмежений розмірами, що суттєво  ускладнює створення дугових форм. Обов'язкове використання  клею та армуючих матеріалів, заявлених виробником, що суттєво  збільшує вартість монтажу. Є ізоляційним  матеріалом для  монтажу камінів, не виконує функцію акумуляції. Не  теплопровідний.   

ШАМОТНА ЦЕГЛА: не призначена для монтажу камінних камер та  обмежує створення різноманітних конфігурацій, за рахунок  великої питомої ваги не може бути використаною на перекриттях,  особливо дерев'яних. Є ізоляційним та акумулюючим матеріалом. 

SUPERTERMYK 700 на сьогодні не має аналогів в нашій країні та є єдиним акумулюючим матеріалом  з функцією теплопровідності та виділення інфрачервоного випромінювання. 

Ми практикуємо лояльну цінову політику і пропонуємо доступну вартість матеріалу. Якість SUPERTERMYK 700 перевірена часом (більше 20 років на ринку Європи як основний інженерний матеріал для камінів та печей) і підтверджена численними позитивними відгуками наших клієнтів. 

УВАГА !!! SUPERTERMYK 700 НЕ ПРИЗНАЧЕНИЙ ДЛЯ  ВИКОРИСТАННЯ З ВІДКРИТИМ ПОЛУМ'ЯМ. ТІЛЬКИ ДЛЯ  ГАРЯЧОГО ПОВІТРЯ.

З питань особливостей використання SUPERTERMYK 700 звертайтесь до наших спеціалістів!

Источник: SUPERTERMIK.tm
Пожаловаться модератору